Mokymosi rezultatų vertinimas

Vertinimo strategija, skirta pripažinti suaugusiųjų švietėjų-konsultantų kompetencijas, įgytas mokymo kurso „Go-Digital“ metu, yra pagrįsta savęs vertinimo testu, kuris yra pateikiamas projekto svetainėje kaip atviras švietimo išteklius. Į įsivertinimo testą įeina mažiausiai 30 uždarų klausimų, po penkis kiekvienai iš šešių kompetencijų, ugdomų mokymo kurse „Go-Digital“. Vertinimo strategija apima du etapus: pirminį ir vėlesnį vertinimą, ir tai leidžia apibrėžti mokymo kurso poveikį ugdant minėtas kompetencijas. Sėkmingai atlikę testą vėlesniojo vertinimo etape, besimokantieji gaus skaitmeninį ženklelį „Moterų įsidarbinimo su skaitmeninėms technologijomis susijusiuose darbuose konsultantas“.

Pasibaigus mokymosi procesui, skaitmeninis ženklelis rodomas MAIK ir turi metaduomenis, kad informacija apie ženklelį būtų perduodama visiems, norintiems jį patvirtinti ar sužinoti daugiau apie juo žymimą pasiekimą.

Ši vertinimo strategija skirta pagerinti neformaliu būdų įgytų Moterų įsidarbinimo STSD konsultanto kompetencijų pripažinimą.