4 ŽINGSNIS. „Access Enterprise“ Nuoseklus vadovas

Šiame dokumente yra pateikiama bendra sistema, kuria vadovaudamiesi galėsite dirbti. Jums bus reikalingos tokios savybės kaip taktiškumas, motyvaciniai įgūdžiai ir strateginis mąstymas, todėl būkite pasiruošę duoti savo verslininkams laisvę patiems atrasti idėjas ir veiksmus. Vis dėlto, svarbu, kad būtumėte pasiruošę įsitraukti į mokymų procesą ir duoti griežtą patarimą, ypač tuo atveju, jei esate susirūpinę savo verslininko pažanga, jo gebėjimu priimti sprendimus arba jo gerove.

„Access Enterprise“ modelio tikslas – palaikyti socialinę atskirtį patiriančias žmonių grupes nuo pat verslo įkūrimo pradžios „aš turiu idėją“ etapo – iki galutinio tikslo  – „Aš pradėjau savo naują verslą“ etapo.


 „Access Enterprise“ modelį sudaro šie etapai: 

1  ETAPAS  - MANO IDĖJA
2  ETAPAS - AR AŠ ESU VERSLO ŽMOGUS/VERSLININKAS
3  ETAPAS - KAIP AŠ FORMUOJU VERSLĄ
4  ETAPAS - TEISINIAI VERSLO ĮKŪRIMO ASPEKTAI
5  ETAPAS - FINANSINIAI VERSLO ASPEKTAI
6  ETAPAS - VERSLO PLANAI IR PLANAVIMAS
7  ETAPAS - PARDAVIMAI
8  ETAPAS - RINKODARA
9  ETAPAS - VERSLO VALDYMAS
10  ETAPAS - VADOVAVIMAS VERSLUI
11  ETAPAS - VIETA
12  ETAPAS - KO MAN REIKIA NORINT PLĖTOTI SAVO VERSLĄ
13  ETAPAS - DARBUOTOJŲ ĮDARBINIMAS

Svarbu paminėti, jog ne visų žmonių kelionė nuosavo verslo link visada bus sklandi: žmonės yra skirtingi, todėl verslo kūrimo procesą jie pereis skirtingu metu: vieni šį procesą įveiks greičiau, kiti –  lėčiau. Vis dėlto, jei nuosekliai seksite kiekvieną žingsnį ir klausysite instruktoriaus patarimų, jums pavyks pradėti savo verslą.

Toliau yra pateiktos suskirstytos temos ir klausimai, kuriais instruktorius ir verslininkas vadovausis atlikdami kiekvieną žingsnį.